crafted by photobiz

Laila (24 år)

Jeg gikk i kunst og utrykksterapi gruppe som Edyta holdt. Dette var en krevende og personlig måte og jobbe på. Men takket være Edyta sin varme og omtenksomme fremgangsmåte ble det fort et trygt og behagelig sted å være. Edyta så hver enkelt i gruppen som egne individer med forskjellige utgangspunkt, utfordringer og behov. Det var aldri press om å prestere, men åpent for å prøve og feile, åpent for å utfordre seg selv og ikke minst åpent for å si at dette er for vanskelig for meg. Edyta var veldig flink til å tilpasse oppgavene til hver enkelt og gi veiledning underveis. Jeg lærte utrolig mye om meg selv under terapien og jeg lærte mange nye måter og jobbe med og håndtere mine utfordringer. I kunst og utrykksterapi opplevde jeg ofte at det kom frem ting jeg ikke hadde tenkt på, på forhånd. Dette var ting som det var viktig for meg å få jobbet med, men som jeg ville ha unngått og ta opp i «vanlig» terapi. Jeg vil anbefale alle som har utfordringer og er åpen for og jobbe med seg selv å gå til Edyta. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk mulighet til å gå til henne i ett år. Takket være henne er jeg sterkere og har mange flere verktøy og lene meg på i hverdagen den dag i dag.

Mann (42 år)

"Timene hos Edyta har vært svært nyttige , hu hjelper a dra fram ka som er viktigt i livet ditt og du får klarere fokus for fremtida.
Opplever meg sjøl som et sterkere menneske etter forskjellige terapitimer inne og utafor komfortsonen min hehehe
Anbefales :)"

Valentina (22 år)

"Edyta er en kjempe flink, sprudlende og hyggelig dame. Hun er alltid glad og smilende. Det var spennende å jobbe i timene sammen med henne og jeg lærte mye bra. Timene begynte alltid med en liten samtale hvor vi snakket om hverdagslige ting og noenganger utfordrende ting. Litt etterpå hørte vi på en sang og det ble lest et dikt. Vi satt å tenkte litt igjennom teksten i sangen og diktet før vi gjorde litt øvelser og danset. Det synes iallefall jeg var kjempe kjekt. Så gikk vi over til maling/tegning og det dukket opp mye følelser i bildene. Hun lærte meg gode teknikker som jeg har tatt med meg videre. Jeg gledet meg alltid til å dra til timene sammen med henne. Og jeg anbefaler henne på det sterkeste."

Erik (38 år)

"Etter å ha gitt opp, etter å ha gått til psykolog i over et år og trodd at det ikke fantes hjelp for meg og mine mørke tanker, fikk Edyta meg til å åpne øynene på en helt annen måte, gjennom å uttrykke meg på måter jeg aldri har gjort før. Som en mann kunne det virke litt rart i starten å stå med en malepensel i hånden, men etterhvert fikk jeg flere svar gjennom det jeg uttrykte, enn hva jeg selv var klar over at var problemet mitt. Timene med henne ble noe jeg så frem til. Noe jeg trengte hver uke, for å kunne gå videre, fordi de ga meg svar på ting jeg ikke visste selv at jeg gikk å tenkte på. Det blir vanskelig å forklare hvor viktig denne behandlingen har vært for meg gjennom ord, men jeg anbefaler Edyta på det aller sterkeste ! Spesiellt om du har gitt opp håpet etter å ha prøvd andre metoder."

John Richard (25 år) Terapi knyttet til Aspergers Syndrom

"Å gå i terapi hos Edyta er litt som å ha en polsk mor som alltid skal passe på at du spiser nok.

Hun er varm der andre profesjonelle kanskje kan virke kald." 

2017 expressive therapy norway